The saucer day…

De som kjenner meg, eventuelt har fulgt denne bloggen ei stund, veit at jeg er stor fan av forfatteren Neil Gaiman og at jeg synes han er en genial mann. Det betyr selvsagt at jeg også følger med på Neil Gaiman’s Journal. Det var i hans blogg jeg snublet over en video noen har laget og lagt ut på YouTube med hans dikt «The Day The Saucers Came», hvor de også bruker Neil Gaiman selv som oppleser:

For slike som meg, som synes zombier er skitskumle, er denne ganske ekkel og skummel, men til tross for dette digger jeg den.

Diktet finnes i boka Fragile Things, i min utgave på side 271. (Jeg har førsteutgaven, innbundet, fra 2006).

3 kommentarer til «The saucer day…»

  1. Eg las halve Coraline i går, og kjenner på meg at eg også kjem til å bli Neil Gaimann-fan, etter den boka. Så takk for godt lesetips. Eg tenkte faktisk på deg, då eg såg boka i hylla på biblioteket.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *