Elins julekalender 2010: Luke 24

I dag er dagen! Det betyr også siste luke i julekalenderen. Forfatter Ingeborg Arvola har skrevet dette, som en hilsen til alle bloggens lesere. God jul!

Du vet du burde dusja selv om du ikke hadde tid, kontoen er skrapa selv om julegavene venter på å bli kjøpt, kanskje har du glemt truseinnlegg også, og selv om du ikke jobber der, kjefter noen på deg mellom hyllene på rema fordi det er tomt for knekkebrød. Ute er det så kaldt at man burde være to i en jakka for å holde varmen, men du er overlatt til deg selv og et par tynne hansker.

Jeg er blikket du møter, det litt oppmuntrende blikket, kanskje står jeg i den andre køen foran kassa, kanskje går jeg av bussen når du går på, det er ikke overtydelig, bare kort og godt, vil deg vel, liker tanken på at du og jeg fins i samme verden, at vi kan veksle et blikk i forbifarta, og at det kanskje betyr noe selv om det ikke betyr noe, god jul, forresten, du har glimt i øyet, du, neste gang vi sees kan vi slå av en prat om alle de små hundene som stikker opp av vesker eller går rundt i moteriktig boblevest.

Foto: Elin Bekkebråten Sjølie

2 kommentarer til «Elins julekalender 2010: Luke 24»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *