Tre dager til ende.

7. – 9. deltok jeg på den store, nordiske barne- og ungdomslitteraturkonferansen Maktens Pluttifikasjon. Det var tre lange dager fulle av inspirasjon og mye annet matnyttig. Programmet var svært innholdsrikt, og det var moro å treffe andre som også er interesserte i barne- og ungdomslitteratur.

Å skulle plukke ut noen favoritter blir vanskelig. Det var mye bra. Men det var nok kanskje også noen som skuffet, dog ønsker jeg ikke å nevne navn. Det har i det hele vært inspirerende, og jeg har truffet nye, spennende mennesker. Jeg har blitt bedre kjent med noen verker, mens andre har jeg oppdaget og blitt nysgjerrig på. Det var flere av bøkene som ble presentert jeg definitivt kunne tenke meg å lese. Og blir de ikke oversatt, kan det jo hende jeg får fatt i dem på svensk eller dansk?

Frister det til gjentakelse? Absolutt! Jeg håper virkelig jeg får anledning til å delta ved en senere anledning!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *