Smakebit på en søndag.

Jeg har av en eller annen grunn ikke tatt denne utfordringen tidligere, men bedre sent enn aldri, ikke sant? Selve utfordringen kommer fra Ladybug, som har bloggen Flukten fra virkeligheten. Sitatet under er hentet fra ei av bøkene jeg leser nå, Lilla stjärna skrevet av John Ajvide Linqvist.

Flickan låg på passagerarsätet, insvept i Lennarts klarröda Helly Hansen-tröja. Lennart satt med händerna vilande på ratten och stirrade på henne. Han var helt lugn och hans kropp kändes urblåst. Klarnad.
– s. 15

Foto: Elin Bekkebråten Sjølie

10 kommentarer til «Smakebit på en søndag.»

  1. Jeg har ikke helt kommet inn i bøkene til Lindqvist, men jeg har en mann som synes de er råbra. Han leser forøvrig også Lille Stjerne nå 🙂 (Og jeg skal få lest noen av bøkene hans en gang…)

    1. Jeg har tidligere lest to andre bøker han har skrevet, og jeg rådigger dem. 🙂 Han skriver knallbra. Jeg vil dog anbefale å lese bøkene på svensk, da unngår man irriterende feil som sniker seg inn i oversettelsene. 😉

  2. Så hyggelig at du er med og deler en smakebit med oss i dag, Elin 🙂

    Jeg ser for meg at jenta kanskje er i en vanskelig situasjon, en smakebit som helt klart gjorde meg nysgjerrig. Jeg har hørt mye om John Ajvide Linqvist og hans bøker men aldri lest noe av ham.

  3. Åh, den här ser jag fram emot att läsa så småningom. Har «Människohamn» bland böckerna jag vill läsa snart just nu. Älskade «Låt den rätte komma in» och «Hanteringen av odöda».

    1. Jag tyckte jättemycket om «Människohamn», jag tror det är min favorit bland Linqvists böcker. Har inte läst «Hanteringen av odöda» enn, men jag planerar läsa den så småningom, så väl som «Tjärven» (endast publicerat som e-bok ock ljudbok på mp3).

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *