Smakebit på en søndag

Det bør ikke komme som noen overraskelse at ukas søndagssmakebit er hentet fra Mockingjay, siste bok i Hunger Games-triologien av Suzanne Collins. Jeg er hekta, oppslukt og helt frelst på disse bøkene. Jeg har tippet halvveis i boka, og har problemer med konsentrasjonen når jeg ikke leser. Jeg vite hva som skjer videre! Men, altså, klokka har tippet midnatt, og Mari har allerede postet sin i Flukten fra virkeligheten, så da er det bare å kjøre på:

I move through the downstairs on hunter’s feet, reluctant to make any sound. I pick up a few remembrances: a photo of my parents on their wedding day, a blue hair ribbon for Prim, the family book of medicinal and edible plants. The book falls open to a page with yellow flowers and I shut it quickly because it was Peeta’s brush that painted them.

24 kommentarer til «Smakebit på en søndag»

  1. Spännande! Jag måste läsa de här böckerna någon gång. Jag vet ju lite om förutsättningarna för bok 1 i serien, men vad kan ha hänt efter det? 🙂

  2. Jeg leste trilogien på norsk i sommer, men har planer om å kjøpe den på engelsk og ta en ny gjenlesning av den om en stund. Flotte, oppslukende bøker!

  3. Får egentlig litt lyst til å lese hele serien igjen jeg, selv om det bare er et par måneder siden jeg leste hele serien på noen dager. Jeg ble hekta i eksamensperioden min jeg, heller ikke den beste tiden å bli hekta på!

  4. Fant disse bøkene for lenge side, har venta lenge på at folk skal oppdage dem. Leste de nettopp for andre gang og de var faktisk bedre andre gang. Grugleder meg til filmen, tror de kommer til å ødelegge mye av det jeg liker. Men bøkene, elsker dem:)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *