Prosjekt bokhyller

Jeg er ikke i nærheten av å være ferdig utpakket. Ny jobb er krevende, og jeg er så sliten når jeg kommer hjem fra jobb at jeg ikke orker pakke ut, så det er forbeholdt helger. At jeg eier en stor mengde bøker er vel ingen hemmelighet, selv om jeg har blitt langt mer restriktiv på hva jeg kjøper av papirbøker de siste årene. Allikevel, jeg har innsett at jeg trenger flere bokhyller. Per i dag eier jeg disse:


Bokhyller

Bokhyller

Som sagt, jeg trenger flere. Det jeg ønsker meg er ei brukt bokhylle for en billig penge, både med tanke på det økonomiske, og med tanke på gjenbruk. Men hvor her i Sandnes kan jeg få tak i det, når jeg ikke har bil (eller førerkort for den del)? Noen av dere som vet?

6 kommentarer til «Prosjekt bokhyller»

  1. Mamma har jo Yarissen..Utrolig mye plass i den.Dessuten er IKEAhyller flatpakker og vi to er gode til å montere:-)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *