Leserene har talt!

Egentlig skulle jeg skrive dette i går, men siden jeg var rammet av en skikkelig sjau omgangssjuke, ble det ikke slik. For ei uke siden spurte jeg dere om dere hadde lyst til å følge meg på veien til halvmaraton, med svaralternativene «ja», «nei» og «ingen mening/vet ikke».

Jeg har nå telt opp stemmene, og det har kommet inn hele 30 stemmer. Det var et overveldende flertall som hadde svart «ja», hele 25 sa de ønsket å lese om trening og resultater her i bloggen, mot bare 4 «nei», og 1 «ingen mening/vet ikke».

Så nå bare venter jeg på å være i god nok form til å ta løpeskoene på og sette igang igjen!

2 kommentarer til «Leserene har talt!»

  1. Eg er skyldig i ein av dei mange ‘ja’-svara, og blir spennande å fylgje løpinga di. Eg sykler til og fra jobb kvar dag (ca 1 mil tur/retur), og er storfornøgd med det. Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *