Jeg skal til London, hurra!

Hipp hurra, årets første feriedager for min del skal brukes til å reise til London. Kan tro jeg gleder meg! Turen er kjøpt og betalt, heldigvis, for lommeboka er ganske tom for tiden (med doble boutgifter og alt). Heldigvis er jeg ikke en sånn person som liker å handle, å reise til London for meg er å oppleve byen, ånde inn storbyens atmosfære og bare kose meg. Treffe venner er også hyggelig. Som sagt: Jeg gleder meg!

Jeg har vært så mange ganger i London at jeg for lengst har mistet oversikten over hvor mange. De tradisjonelle severdighetene er ikke alltid like interessante, jeg gidder for eksempel ikke besøke Tower of London, og London Eye har jeg vært oppe i én gang (oppskrytt greie, men flott utsikt, bevares). Denne gangen jakter jeg på noe jeg ikke har gjort eller sett før, og har derfor plukket med meg disse to bøkene fra biblioteket:

Tittel: London
Serie: Gatelangs
Forfattere: Anne-Lucie Grange, Hélène Le Tac og Estelle Renard-Carraud
Forlag: Aschehoug
Utgitt år: 2012 (9. utgave)

Tittel: Walking London : thirty original walks in and around London
Forfatter: Andrew Duncan
Forlag: New Holland
Utgitt år: 2010

Planen er altså å gå så mye som mulig. Å gå er en fantastisk måte å oppleve en by på, man ser mer og blir bedre kjent (dessuten er det jo god mosjon). Jeg regner også med å fortelle om hvor bra bøkene var, eller ikke var, etter turen.

London, here I come!

London-bøker

7 kommentarer til «Jeg skal til London, hurra!»

  1. Åhh så spennende.. Har bare vært i London en gang.. Men da tror jeg vi gikk i 10 timer første dagen. For jeg måtte rekke se mest mulig. Men det var jo bare se fra utsiden.. Får ta en lengere tur en annen gang og gå i detaljer 🙂 hehe

    Tilgjengjeld fikk jeg fyldt opp kufferten med bøker xD hehe

    Kos deg på London tur. Gleder meg til og høre hva du har funnet på. Få litt tips til når man selv skal reise 😛 London er en fin by 🙂

  2. Så herlig. 🙂 Jeg skal også til London snart og gleder meg veldig. Mener å huske at du er ganske god på London fra før, så jeg tar gjerne i mot inspirasjon til annerledes opplevelser.

  3. Så gøy! Det er alltid fint å reise tilbake til steder man har vært før, syns jeg. Man føler seg hjemme, og kan farte rundt i byen uten å lure på om man roter seg bort. :p

    God tur!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *