Smakebit på en søndag

I går, lørdag, ramlet denne boka ned i postkassa mi. Jeg elsker Neil Gaiman! OK, ikke… Ja, dere vet. Jeg snakker selvsagt om verkene hans. Og denne er virkelig nydelig! Jeg er helt solgt, og det kan være jeg leser den ut i løpet av helgen. Boka jeg snakker om er Creatures of the Night skrevet av Neil Gaiman.

Creatures Of The Night, av Neil Gaiman

Jeg anbefaler dere å ta turen over til Maris blogg for flere smakebiter!

25 kommentarer til «Smakebit på en søndag»

  1. Jeg «elsker» og så Gaiman. Vi har den ikke på jobb så jeg sendte et innkjøpsforslag 🙂 Det har kommet bemerkelsesverdig mer Gaiman på biblioteket etter at jeg begynte å jobb der 🙂

  2. Skjønner at det kommer til å bli lastet inn en Gaiman-bok eller to på Kindle’n min etterhvert. Må innrømme at jeg ikke har lest noe av ham i det hele tatt 😉 God søndag til deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *