Smakebit på en søndag

NeverwhereDet er (såvidt) fortsatt søndag, så jeg vil forte meg og dele en smakebit fra ei av bøkene jeg leser for tiden: Neverwhere av Neil Gaiman. Jeg skal en tur til London i august, så det passer veldig godt å lese London-relaterte bøker (unskylder jeg meg med). Denne boka har jeg lest flere ganger tidligere, og det er min desisdert favoritt. Smakebiten finner du allerede i første kapittel.

Three years in London had not changed Richard, although it had changed the way he perceived the city. Richard had originally imagined London as a gray city, even a black city, from pictures he had seen, and he was surprised to find it filled with color. It was a city of red brick and white stone, red buses and large black taxis, bright red mailboxes and green grassy parks and cemeteries.

Som vanlig finner du flere flotte smakebiter hos Mari.

10 kommentarer til «Smakebit på en søndag»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *