Ny Hobbiten-trailer

Nylig ble den andre Hobbiten-traileren sluppet. Gleder meg veldig til filmen! (Selv om jeg er skeptisk til at den nå er delt i tre…)

6 kommentarer til «Ny Hobbiten-trailer»

  1. Det er nesten fascinerende at de får tre hele filmer ut av en såpass liten bok, selv om det nok er ganske mye bakgrunnsstoff de har puttet inn. Men jeg er helt enig – jeg syntes for så vidt det var greit med to filmer, men tre? Uansett er jeg grådig spent på å se den!

    1. Ja, det tenkte jeg også, men noen sier de kommer til å trekke inn elementer fra The Silmarillion. Hvordan dét vil funke, er jeg usikker på. Jeg likte Silmarillion veldig godt da jeg leste den, men husker jeg tenkte at boka nok ikke ville funket som film.

      Hvordan det hele blir gjenstår å se, jeg grugleder meg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *