Vil du vinne ei bok?

deadundeadKunne du tenke deg å vinne et splitter nytt eksemplar av boka Dead, undead or somewhere in between av J. A. Saare? Jeg skrev nylig bokomtale om boka, og du kunne lese et intervju med henne her på bloggen på mandag. Jeg kommer til å la det være åpent for deltakelse fram til og med fredag 1. mars, og jeg satser på å annonsere vinneren her på bloggen lørdag 2. mars.

Konkurransen er åpen for deltakere i Danmark, Sverige og andre land som er listet opp på DENNE siden.

Alt du trenger å gjøre er å fylle inn skjema under, klikke på «send», og vips, du er med! Enklere kan det vel knappest bli? Spre gjerne ordet til alle du kjenner! Del på Facebook, Twitter eller bloggen din, så blir jeg hoppende glad!

[contact-form-7 id=»4724″ title=»Giveaway!»]

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *