Smakebit på en søndag

SmakebitI går var jeg på bokbloggtreff. Nå sitter jeg på toget på vei hjem. Det var veldig hyggelig å treffe så mange mer eller mindre kjente, og en av de jeg endelig fikk møte, etter langt «bekjentskap» i bloggsfæren, var Mari, hjernen bak smakebitene vi får servert på søndagene.

Dagens smakebit er hentet fra boka Mysteriet mamma av Trude Lorentzen. I år var det faktisk ikke så mange bøker jeg syntes var interessante å plukke med meg fra bokbloggtreffet, men denne pirret min nysgjerrighet. Sitatet nedenfor er hentet fra begynnelsen av boka.

Det som var galt med mamma, syntes ikke på røntgenbilder.Det ga ikke utslag på blodprøver. Lungene hennes trakk inn luft som vanlig da de lyttet til henne. Hjertet slo og slo.

Jeg anbefaler å ta turen til Maris blogg, for å få med deg flere smakebiter.

12 kommentarer til «Smakebit på en søndag»

  1. Neste år må jeg se å få dratt avgårde på treff,av bilder som ble lagt ut i løpet av dagen i går så virket det som et vellykket arrangement:-) Denne boken kunne jeg absolutt tenkt meg å lese. Tusen takk for smakebiten:-) Ha en god tur hjemover!

  2. Intet om smakebiten…men jeg ville bare si, for det har jeg visst glemt….det var veldig gøy å høre om Bookcrossing. Dette vil jeg starte med 🙂

    Kanskje ses vi på en bokkveld utover høsten?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *