Smakebit på en søndag

smakebit
Leser boka på vei til jobb.
Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2014
I dag har jeg lyst til å dele en smakebit fra boka jeg leser for tiden: Flow my tears, the police man said, skrevet av science fiction-forfatteren Philip K. Dick. Jeg er generelt begeistret for science fiction, og har likt det jeg har lest av forfatteren tidligere. Smakebiten er hentet fra første kapittel:

She sighed. ‘Oh, God, to be in the flyship cruising through the void. That’s what I long for: an infinite void. With no human voices, no human jaws masticating plastic chewing gum in nine iridescent colors.’

Flere smakebiter finner du hos Mari.

22 kommentarer til «Smakebit på en søndag»

  1. Sci-fi leser jeg vel strengt tatt ikke mye av, kanskje det er noe jeg burde prøve meg på en gang(?) Tusen takk for smakebiten:-) Ha en fin søndag 🙂

    PS. Stilig header og blogg du har fått deg 🙂

  2. Takk for tipset! Kunne tenkt meg å utvide repertoaret mitt innan science fiction, så er glad for inspirasjon og tips på området:) Lurer på å lese den android-boka av samme forfatter som er oversatt til norsk, har du lest den?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *