12 juleønsker: dag 11

Tenk, vi har kommet oss helt til julaften! I år befinner jeg meg hos min mor på Gjøvik, og min julemat består av vegisterkaker med tilbehør. Nam nam!

Tema for dagen er «noe godt til julenissen» og man skal ønske noe for en person man er glad for at man har i livet sitt. Her har nissen fått pepperkaker. Disse er faktisk kjøpt i butikk, men inneholder verken melkeprodukter eller egg. Kjempegode er de også! Boka Heldigvis hadde jeg melka av Neil Gaiman har egentlig svært lite med melk å gjøre. Ikke har den noe med jul å gjøre heller, men boka er morsom, og kan godt leses av både små og store. Kanskje den kan leses for noen?

For å se hvordan jeg løser resten av utfordringen, må du sjekke det ut på min Instagram-konto.

Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2016
Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2016

2 kommentarer til «12 juleønsker: dag 11»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *