12 juleønsker: dag 12

Så var vi kommet til 12. og siste dag av juleutfordringen. Tema er «oppsummering + julegaver», og så skulle man sende et ønske og et takk til alle som har hjulpet meg med å få mine ønsker til å gå i oppfyllelse. Bildet ble definitivt ikke tatt i dag, men jeg tok det tidligere i desember. Gavene ble naturlig nok åpnet i går.

Jeg har lest mange bøker i løpet av 2016, så de har ikke fått plass her. Dessuten føles det helt unaturlig for meg å skulle gi en oppsummering før året faktisk er omme. Det er fortsatt tid igjen til å få lest noen bøker, ikke sant?

I går feiret jeg jul, og kom tilbake til Oslo ganske sent i går. I år fikk jeg blant annet noen bøker, hurra! Ei hadde jeg riktignok fra før (og har lest), men den skal jeg få byttet. Ellers fikk jeg noen spennende mer eller mindre ukjente bøker. Det blir spennende å lese!

Fikk du bøker til jul i år?

For å se hvordan jeg løser resten av utfordringen, må du sjekke det ut på min Instagram-konto.

Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2016
Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2016

2 kommentarer til «12 juleønsker: dag 12»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *