Løpeturen som nesten regnet vekk

Etter at jeg startet å løpe, har jeg funnet at det gjør mye godt for min mentale helse, og i det siste har jeg kanskje ikke vært like god på å komme meg ut som jeg burde. Da jeg sola som skinte i dag tidlig, gledet jeg meg virkelig til å komme meg ut for løpetur i ettermiddag, så jeg kan ikke nekte for at skuffelsen var stor da det øste ned da jeg kom ut døra og skulle sette i gang med dagens løpeøkt.

Selv om været var øs pøs, kunne jeg ikke la det stoppe meg, og jeg sette i gang. Jeg er veldig fornøyd med at jeg kom meg ut, men turen ble definitivt ikke helt som jeg hadde håpet. Resultatet ble kun 3,51 km på 31:21, med andre ord en gjennomsnittsfart på 8:56, som er rimelig treigt. Ikke akkurat futt og fart. Men jeg kom meg ut! Og dét er det viktigste akkurat nå…

Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2017

Kliss klass løpesko
Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2017

2 kommentarer til «Løpeturen som nesten regnet vekk»

  1. Wow, imponert! Dørstokkmila er den vanskeligste, så jeg synes du gjorde det veldig bra. Mye bedre enn meg som tilbragte kvelden foran PC’en igjen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *