Läsarna i Broken Wheel rekommenderar av Katarina Bivald

Läsarna i Broken Wheel rekommenderar (eller Leserne i Broken Wheel anbefaler, som boka heter på norsk) av Katarina Bivald plukket jeg med meg på Bookcrossing-konventet i Oslo i april 2017. Jeg hadde tidligere hørt tittelen, men visste egentlig ingenting om boka. Det var nok tittelen som gjorde at jeg fikk lyst til å lese den, for hvilken bokelsker vil vel ikke lese om andre som er glad i bøker?

Läsarna i Broken Wheel rekommenderar. Foto: Av en annen verden © 2018
Foto: Av en annen verden © 2018

I boka Läsarna i Broken Wheel rekommenderar møter vi 28-årige Sara Lindqvist fra Haninge utenfor Stockholm. Hun er lidenskaplig opptatt av bøker og jobber i bokhandel. I to år har hun brevvekslet og bokbytting med Amy Harris på 65 fra Broken Wheel i Iowa. Etter at Sara mister jobben, blir de enige om at hun skal komme og besøke Amy. Sara finner fort ut at ting ikke kommer til å bli slik hun har tenkt seg, for Broken Wheel, for når hun endelig ankommer, er Amy død.

Dette er en lettlest feelgood-roman. Den inneholder en god «dæsj» kjærlighet, både til bøker og til mennesker. Jeg kan vel ikke påstå at den er spesielt dyptgående, men ei fin underholdningsbok man godt kan ha med seg på tur. Eller kose seg med i jula.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *