Boklansering av «Eg blir her»

I dag, torsdag 11. august 2022, var jeg invitert til boklansering av Ann Helen Kolås Ingebrigtsen sin nye bok «Eg blir her». Ann Helen bor til vanlig på Vestlandet, så det var slett ikke selvsagt at lanseringsfesten skulle finne sted på denne kanten av landet. Da jeg fant ut at den ville være i Oslo ble jeg glad, og gledet meg til arrangementet.

I tillegg til bobler i glasset og mingling, ble Ann Helen bokbadet av Merete Pharo, som jobber som salgs- og markedskonsulent for barne- og ungdomsbøker i Samlaget. Det var gøy å høre forfatteren bli intervjuet, og da det var over skulle jeg egentlig ønske at det hadde vart lenger! Det er alltid interessant å høre forfatterens tanker om det hen skriver, og Ann Helen hadde morsomme og fine svar på spørsmålene hun fikk.


Ann Helen Kolås Ingebrigtsen sitter til venstre og til høyre sitter Merete Pharo. Mellom dem er et rundt bord, og på burde står det glass med noe drikke i, og boka "Eg blir her" står oppreist på bordet.

Ann Helen Kolås Ingebrigtsen ble bokbadet av Merete Pharo.
Foto: Av en annen verden © 2022

I utgangspunktet hadde jeg tenkt å bare komme en liten tur, men jeg koste meg så mye at jeg endte opp med å sitte til de siste gikk. Det var definitivt et vellykket arrangement, og nå gleder jeg meg virkelig mye til å lese boka!

4 kommentarer til «Boklansering av «Eg blir her»»

  1. Åh! Så kjekt! Eg er så glad for at du tok turen. Det var skikkeleg fint å få lansere boka saman menneske fine gjengen, og veldig kjekt at du kosa deg. Eg storkosa meg og skulle også ønske det varte lenger. Neste gong tar vi ein tredagers, hihi. ❤️

    1. Ja takk til tredagers! Og så trenger jeg fri dagen etter. 🤣 Kjekt å få lov til å komme, tusen takk! 💜

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *