Ikke en anbefaling!

The Last TemplarFor litt siden grein jeg på nesa over å måtte lese The Last Templar av Raymond Khoury. Jeg vurderte sterkt å legge boka vekk og droppe den etter 100 sider (som egentlig er min magiske grense på hvor lenge jeg gir ei bok en sjanse). Jeg bestemte meg så for å lese ut boka, siden det tross alt var ei lesesirkelbok.

For en stund tilbake ble jeg da altså omsider ferdig med boka, etter å ha slitt meg gjennom over 400 sider med noe som etter min personlige mening rett og slett er søppel. Det tok ikke lang tid før jeg skjønte at denne boka var skrevet for å ri på «Da Vinci-kode-bølgen». Mye av den er laget over samme lest, og den er på ingen måte nyskapende. Ikke er den spesielt spennende heller. Språklig helt grei, men ikke noe mere enn det.

Har forøvrig merket meg at alle jeg har snakket med som også har lest boka er av mer eller mindre samme oppfatning: Den var ikke verdt å lese. Så om du lurer på hva du skal kjøpe til din verste fiende i julegave, kanskje denne kunne ha vært noe? Spennende er den i hvert fall ikke…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *