Twilight går til filmen.

TwilightNoen av dere vet det sikkert allerede, men bokserien Twilight av Stephenie Meyer er i ferd med å bli film. I rollene som vampyren Edvard og tenåringsjenta Bella finner vi Robert Pattinson og Kristen Stewart. Pattison er kanskje mest kjent som Cedric Diggory i Harry Potter-filmene.

Bella Swan har egentlig alltid vært litt annerledes, og egentlig ikke brydd seg om å være som de andre og passe inn blant de andre trendy jentene på skolen sin. Når moren gifter seg på nytt og bestemmer seg for å flytte sammen med sin nye mann til Florida, bestemmer Bella seg for å bo sammen med faren i den lille byen Forks i Washington. Hun forventer seg igrunnen ikke at noe skal frandre seg, men plutselig møter hun den mystiske og meget vakre Edward Cullen. Han er intelligent, morsom og totalt forskjellig fra noen annen gutt hun har møtt tidligere. Det tar ikke lang tid før Bella og Edward innleder et uortodks og intenst romantisk forhold. Edward kan løpe raskere enn en gepard, han kan stanse en bil i fart med bare hendene, og han har ikke blitt en dag eldre siden 1918. Og ikke minst: Han er en vampyr, som i likhet med andre vampyrer er udødelige. Han drikker ikke menneskeblod, siden han er en «vampyrvegetarianer», en sjeldenhet for denne rasen. Istedet for menneskeblod reiser han og andre vegetarianervampyrer på jevlige turer, hvor de drikker blod fra sine bytter, som grizzlybjørner og fjelløver. Bella er det Edward har ventet på i nitti år: En sjelevenn. Men jo nærmere de kommer hverandre, jo mer må Edward kjempe mot sine urinstinkter, som vekkes i ham av Bellas lukt. Disse kan sende ham inn i et ukontrollerbart annfall…

I Norge får den første filmen premiere 6. februar.

6 kommentarer til «Twilight går til filmen.»

  1. Hvorfor i heiteste får filmen først premiere her i februar når den har premiere i USA hvert øyeblikk?! Idiotiske distributører må da fatte at folk kommer til å laste ned filmen fremfor å vente så lenge 😛

  2. Passer Twilight-bøkene for barn/unge? Jeg har en 12, snart 13-åring som er helt bokorm og sluker spesielt vampyrbøker (og alt annet overnaturlig og magisk). Og nå virker det som han har lest ut det meste de har på biblioteket… to ganger. Han leste nettopp Darren Shaw-serien og likte den godt, men han leser jo ut en av de bøkene på en halvtime eller noe sånt.

  3. MsJoplin: Det er ikke første gang. 🙁

    Lothaine: Spør meg igjen når jeg har fått lest boka. 😉

    Anita: Jeg venter faktisk på at boka skal komme i posten…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *