Phenomena 6, Trollmannen, kommer til høsten!

Jeg vet det er mange som har gått og ventet på sjette bok i Ruben Eliassens serie Phenomena, og nå er snart ventetiden over! Boka, som har fått tittelen Trollmannen, forventes i følge forfatteren selv å komme ut i oktober. Jeg gleder meg til å finne ut hvordan det går videre med Alk og Ilke, gjør du?

6 kommentarer til «Phenomena 6, Trollmannen, kommer til høsten!»

 1. Jeg elsker bøkene, eller elsket nå….
  Jeg begynte å lese bøkene da de kom ut.
  Nå har jeg ventet så lenge på bok 6,
  at jeg ikke syntes de er så fine.
  Nå har jeg blitt bok- nerd og leser bare fantasy
  på OVER 250 sider.. 🙁
  Hilsen Christina 😉 <3

 2. Jeg gleder meg veldig til den 6 boka. Denne bok serien er av et høyt kaliber og jeg har lest den utallige ganger. Jeg begynte på den som 10 åring nå blir jeg snart 16 på videregående skole, blir helt fantastisk med den nye boka.
  Stor fan.

 3. Trollmannen… en uforventet tittel. Håper den boka lever opp til forventningene mine, resten av serien er iallefall kjempe gode bøker.

 4. Jeg hadde ikke taklet å vente lengre en 4 dager.
  jeg hørte den første lydboken og ble så hekta at jeg lånte resten i serien i same slengen også.
  jeg føler meg besatt av serien og tenker på den vær eneste natt og hadde det ikke vært får at bibliotekaren ikke viste at det fantes en 6. så hadde jeg ikke blitt plaget av spenning og faktisk sorg i likke stor grad etter hva som kjede i 5. føles som om jeg hadde kjent han helle mitt liv. 🙁

 5. hei du veit ikke tilfeldig vis når bok 7 kommer ut? har sendt mail til biblioteker og de sier den er ute alt men den finnes ingen steder!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *