Jo Nesbø på Sommeråpent i kveld!

På dagens sending av Sommeråpent kl. 21.30 på NRK1 er vi lovet et besøk av Jo Nesbø. Jo Nesbø er en av meget få forfattere jeg leser all krim av, og han er nå aktuell med ny bok. Den nye boka forventes i salg 22. september i år.

«Nå har krimfavoritten også forkastet tittelen på sin nye bok, to måneder før den skulle stå i hyllene. Boka skal hete «Panserhjerte»

– Da vi ringte norskredaktøren i Aschehoug var det som «Houston, we have a problem». Omslaget var ferdig, vi hadde gått ut med tittelen «Leoparden», og den sto i alt av kataloger, sier Nesbø til Dagbladet. Årsaken til navnebyttet, er et klaustrofobisk fenomen som gir ofrene en uhyggelig, iskald død.»
(Dagbladet.no, 04.08.2009)

Én kommentar til “Jo Nesbø på Sommeråpent i kveld!”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *