Årets høydepunkt?

Jeg befinner meg i dag i Oslo. Jeg har en aldri så liten ferie, og i kveld skal jeg på konsert og se en av mine aller største favoritter innen musikk: Tori Amos. Jeg har sett henne på scenen tre ganger tidligere, men de har alle vært på festival. Nå gleder jeg meg stort til å se henne igjen, og det blir ekstra spesielt å skulle se henne innendørs.

Her er en av mine favorittsanger av henne:

Leather

Look I’m standing naked before you
Don’t you want more than my sex
I can scream as loud as your last one
But I can’t claim innocence

Oh God could it be the weather
Oh God why am I here
If love isn’t forever
And it’s not the weather
Hand me my leather

I could just pretend that you love me
The night would lose all sense of fear
But why do I need you to love me
When you can’t hold what I hold dear

Oh God could it be the weather
Oh God why am I here
If love isn’t forever
And it’s not the weather
Hand me my leather

I almost ran over an angel
He had a nice big fat cigar
in a sense he said you’re alone here
So if you jump you best jump far

Oh God could it be the weather
Oh God why am I here
If love isn’t forever
And it’s not the weather

Oh God could it be the weather
Oh God it’s all very clear
If love isn’t forever
And it’s not the weather
Hand me my leather


YouTube-lenke

2 kommentarer til «Årets høydepunkt?»

  1. Tusen takk for at du delte den videoen med dine lesere! Du er ufattelig heldig som får med deg konserten;). Artig å se et Tori Amos innimellom alle bokinnleggene dine. Det var en fin overraskelse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *