Da Reven feiret 17. mai av Fredrik Møystad (tekst) og Bo Gaustad (illustrasjoner).

Da reven feiret 17. maiDa Reven feiret 17. mai av Fredrik Møystad (tekst) og Bo Gaustad (illustrasjoner) er eventyret om da folkene på gården drar for å feire 17. mai i byen, og mens de er borte forsøker den sultne Reven å lure dyra opp i gryta si. En etter en besøker ham dem og overtaler dem til å være med for å gå i tog, slik at også de kan feire denne dagen. Lite aner de om Revens skumle planer…

Fortellingen minner på mange måter om eventyret om Pannekaka i stil, og den er på sin måte ganske humoristisk. Spesielt godt likte jeg de morsomme illustrasjonene i boka. Definitivt ei bok som blant annet kan brukes i barnehagen før 17. mai for å markere nasjonaldagen vår.

God 17. mai, folkens!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *