Phenomena-bok 7, Frostens datter, kommer kanskje til neste høst?

Den 7. boka i Ruben Eliassens serie Phenomena var forventet i salg 8. september i år, men har fortsatt ikke kommet ut. Haugen bok forteller at ny lanseringsdato er satt til 20. august 2011, så fansen må nok fortsette å smøre seg med tålmodighet et års tid til.

Navnet er Frostens datter. Bok 6, Trollmannen hadde en avslutning som var så spennende at jeg nå virkelig gleder meg til å lese Frostens datter, som etter sigende skal være siste bok ut om alvebarna Alk og Ilke.

13 kommentarer til «Phenomena-bok 7, Frostens datter, kommer kanskje til neste høst?»

 1. å nei jeg har vært spent også blir det ett år til arg klarer ikke vente mer men i hvertfall har sigbjørn mostue noen spennende bøker som jeg anbefaler på det sterkeste for der som leser phenomena og ikke har noe å lese siden phenomena 7 frostens datter ikke er kommet ut ennå bøkene hans i den første trilogien heter: nr.1 gravbøygen våkner nr.2 nissedreperen nr.3 krakens gap og første bok i den nye trilogien heter den siste magiker.
  hilsen bokormen!

 2. Alvetegnet-serien av Mostue er virkelig god. Anbefaler også å lese Skammar-serien av Lene Kaaberbøl mens dere venter, samt Alanya-serien av Iselin Alvestad.

 3. søder alså jeg har søkt etter den boka i måneder nå for og finne ut når den ble slipt ut, virkelig synd… 🙁
  sant skammar serien er veldi bra spes. bok 3. men serien til michal grant; GONE. er det ingen som slår, om ikke phenomena

 4. Jeg anbefaler » Landet under isen » av Lars Mæhle.
  Det er en spennende bok for voksne og for barn.
  Håper noen kan anbefale noen gode bøker til meg !

 5. Jeg gleder meg sykt til nr. 7 kommer! anbefaler Gone- Michael Grant, Arven- Christopher Paolini, Harry Potter- J.K Rowling, Twilight-sagaen- Stephenie Meyer og House of Night- P.C. Cast. De er virkelig verdens beste alle sammen!

 6. Jeg kan ikke vente til phenomena 7 komer. Den eneste ulempen er at jeg er i England i et par måneder… Dritt alså

 7. åååeeee jeg hakke lyst til å vente så lenge 🙁 han e en av mine favoritt forfattere, men percy jackson bør dere lese altså 😀 helst på engelsk de har ikke alle på norsk enda og de er best på orginalspråket!!! xD

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *