Pistolen av Linn T. Sunne (tekst) og Kjetil Selnes (illustrasjoner).

Pistolen. Foto: Elin Bekkebråten SjøliePistolen av Linn T. Sunne (tekst) og Kjetil Selnes (illustrasjoner) er ei bok i serien «lesestart» fra Gyldendal. Dette er lettleste bøker for de som akkurat har lært å lese. Denne boka handler om Jon og Leo som finner en pistol en gang de leker, og hvordan de håndterer dette.

Boka er både morsom og spennende, og har fine illustrasjoner. Jeg tror den kan fenge mange barn som er i startgropa med lesinga si, for det er korte og enkle setninger. Ikke er boka lang heller. Dette er definitivt ei bok jeg kommer til å putte i bokkassene til de yngste skoleelevene!

2 kommentarer til «Pistolen av Linn T. Sunne (tekst) og Kjetil Selnes (illustrasjoner).»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *