4 kommentarer til «Teodor Sterk : en trist og blodig fortelling av Jan Chr. Næss (forfatter) og Geir Moen (illustratør).»

  1. Jeg har lest denne, og anmeldt den på bloggen min. Likte den ikke i det hele tatt – egentlig. Jeg synes det var politisk satire over hele linjen, og det usaklig mye. Siv(ert) Jensen, skrittpartiet og rasisme. Nei, dette likte jeg dårlig. Ikke fordi jeg nødvendigvis er tilhenger av FrP, men fordi jeg ikke er tilhenger av å henge ut noen som helst på en slik måte. Det er den oppvoksne generasjon vi snakker om, og de bør få ta egne valg uten slik påvirkning.

    Hvis vi ser bort i fra politikken så synes jeg boken var en dårlig barnebok. Den var for brutal, ekkel og ufyselig. Nå har jeg på meg barnevernpedagogbrillene mine. Kan se for meg at enkelte barn fra 12 år og oppover kan finne den morsom, men da synes jeg morsomhetene er basert på feilt grunnlag.

    Denne boken irriterte meg, he he.

    1. Det handler selvsagt om å finne rett leser til rett bok, som alltid, og jeg vet om mange unger som elsker splætt og gørr! Men så er jeg barnebibliotekar, ikke barnevernspedagog, og er mer opptatt av leserglede enn av hva som er pedagogisk riktig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *