Dead, Undead, or Somewhere in Between av J. A. Saare

Jeg kom over boka Dead, Undead, or Somewhere in Between ved en tilfeldighet. Et annet sted på nettet hadde jeg nemlig diskutert film med forfatteren, J. A. Saare. Etter å ha googlet henne fant jeg ut at hun hadde skrevet bøker, og jeg valgte å kjøpe denne som e-bok. Det skulle vise seg at det var «i siste minutt», for boka er nå trukket fra markedet (av forfatteren selv), og hun jobber nå med å revidere den. I følge forfatteren regner hun med å relansere boka sent på våren eller i løpet av sommeren.

Boka handler om Rhiannon Murphy, ei ung kvinne fra Miami. Etter at familien hennes døde i en ulykke hadde hun det vanskelig, og fra ei fortid hun hun holder hemmelig siden hun ikke liker å tenke på hvor vond den var, rømmer hun til New York for å få en ny start med blanke ark. En annen ting hun holder hemmelig er at hun kan se døde mennesker, og ingen vet så godt som henne at å møte et maltraktert lik kan ødelegge en hel dag. Denne egenskapen er ikke noe hun setter pris på. Men det er en annen som vet om hennes hemmelighet: Vampyren Disco. Rhiannon jobber som bartender i en strippeklubb, og en dag kommer Disco vandrende inn i klubben hvor hun jobber og ber om hennes hjelp. Det tar ikke lang tid før Rhiannon finner ut at denne vampyren ikke er blant dem som tar et nei… Og det er her saker virkelig starter å skje!

Boka er generelt godt skrevet, til tross for noen skrivefeil (som også er en av grunnene til at forfatteren trekker boka tilbake), og språket flyter godt. På noen måter minner den om Anita Blake-serien, som jeg har skrevet om tidligere, men de detaljene med Anita Blake-serien som har irritert meg, er fraværende i denne boka. Den er virkelig spennende, med flere spenningstopper, og jeg koste meg virkelig med boka.

Dette var første bok i en serie, og jeg gleder meg til bok nummer to kommer ut. For de som liker denne type bøker, vil jeg påstå at denne er en «må leses»!

Dead, Undead, or Somewhere in Between

4 kommentarer til «Dead, Undead, or Somewhere in Between av J. A. Saare»

  1. Høres spennende ut!
    Tror jeg er nødt til å ta en titt på denne boken når den er tilbake i butikkene igjen 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *