Out of this World: Science fiction – but not as you know it.

Forleden dag var jeg på British Library i London og så utstillingen Out of this World: Science fiction – but not as you know it. Det var utstilt en rekke bøker fra forskjellige epoker og med forskjellige tema innen genren, samt at deler av utstillingen var mer interaktiv.

Da jeg var der var det flere skoleklasser med yngre barn der, og bibliotekarene var dyktige og ungene ivrge. Noe jeg hodt kan skjønne, for det var en både interessant og morsom utstilling. Riktignok er jeg ikke helt med på «but not as you know it», men her kan jeg elsvsagt bare snakke for meg selv.

Her er en liten smakebit fra utstillingen:

Én kommentar til “Out of this World: Science fiction – but not as you know it.”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *