Vinneren av All Hallows Read 2013

For ikke lenge siden annonserte jeg at jeg ville gi bort ei skummel bok i forbindelse med Halloween. Selv om jeg faktisk trakk vinneren sent torsdag kveld, har jeg ikke fått annonsert vinneren enda. Noe av grunnen til dette er at jeg har vært bortreist, og med senvakt i går, rakk jeg ikke å skrive noe blogginnlegg før nå. Det beklager jeg, men bedre sent enn aldri?

Denne gangen var det hele sju deltakere i giveawayen. Jeg nummererte deltagerene i den rekkefølge de hadde lagt inn kommentar, og rekkefølgen ble:
1. Bokvrimmel/Belinda
2. Marielle
3. Doublethink
4. Ingeborg
5. Bente Eriksen
6. Birthe
7. Isabella

Trekning - All Halows Read
Klar for trekning!
Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2013

Siden jeg var i Oslo, og av ulike grunner endte opp med å bo på hotell, brukte jeg delevis manuell og delevis digital hjelp. Alle navnene ble skrevet med på papir i nummerrekkefølgen, og så brukte jeg Random.org for å trekke selve vinneren. På den måten gjør jeg det rettferdig, siden det er en datamaskin som trekker ut et tilfeldig nummer, og ikke jeg. 🙂

Trekning - All Hallows Read
Resultatet!
Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2013
Etter å ha fortalt datamaskinen (det vil si nettsiden) at den skulle trekke et tilfeldig nummer mellom én og sju, var det bare for meg å klikke på «generer», og vips fikk jeg nummeret på vinneren fram. Denne gangen landet valget på nummer 1, som jo var Bokvrimmel/Belinda!

Bokvrimmel/Belinda ønsker seg boka Jeg vet hvem du er av den islandske forfatteren Yrsa Sigurðardóttir, noe jeg personlig synes er et godt valg. Den kan jeg godt anbefale også til de av dere som ikke vant noen bok denne gangen.

Så, Belinda, send meg en e-post med sneglepostadressen din, så fikser jeg resten! Vips! Plutselig har du boka i postkassa di!

Jeg vil takke alle dere sju som deltok i år, og håper dere hadde en flott Halloween!

2 kommentarer til «Vinneren av All Hallows Read 2013»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *