Det er mandag, hva leser du?

image
Foto: Elin Bekkebråten Sjølie © 2015

Det er egentlig tilfeldig at jeg lånte Bian Shen av Torbjørn Øverland Amundsen på biblioteket. Jeg har kommet omtrent halvveis i boka, og liker den godt så langt. Konseptet er annerledes, og jeg kjenner jeg er nysgjerrig på hva som skjer videre.

Hva leser du for tiden?

15 kommentarer til «Det er mandag, hva leser du?»

 1. Jeg har nettopp begynt på The Courilof Affair av Irène Némirovsky, som har stått på vent i hylla noen år. Kjøpt litt tilfeldig fordi den var på tilbud, av en forfatter jeg hadde tenkt jeg burde lese noe av og i veskevennlig størrelse…

 2. Den boken står like forbannet ulest i bokhylla mi. Alle gode intensjoner, etc etc, men enda har jeg ikke kommet til første side.

  I går skrev jeg et frustrert blogginnlegg om en bok jeg har valgt å avbryte. En ungdomsroman av Jandy Nelson: Jeg gir deg solen. Full av sinne og med desperat behov for å vite hvorfor jeg skulle fortsette, skrev jeg side opp og side ned med alt jeg ikke liker med boken. Vel. Jeg ventet med å publisere. Heldigvis. For i går kveld leste jeg plutselig femti sider til.

  Jeg er enda ikke overbevist om at jeg skal orke å fortsette, men ser nå LITT mer lyst på romanen. Bare 300 sider igjen nå ;-P

 3. Den du leser har jeg hørt om men ikke lest. Mandag (i går) leste jeg ferdig Dere finner meg aldri av Robert Wilson, også begynte jeg på Ketil Bjørnstads Veien til Mozart før jeg la meg. Den fenget sånn at boken ble med på jobb, som pauselesing

 4. Jeg leser «Provencekuren for rustne hjerter» av Bridget Asher. Klarer ikke helt å bestemme meg for hva jeg syns om den. Enkelte steder er den utrolig bra, mens andre steder i boken kjeder jeg meg litt….

 5. Akkurat nå leser jeg The Name of the Wind av Patrick Rothfuss. En skikkelig murstein og med et så godt språk at man ikke kan løpe igjennom den, så det tar litt tid 🙂 Har i tillegg satt i gang med Stephen Fry’s fantastiske Harry Potter-lydbøker.

 6. Begynte på «Bian Shen», men må med skam melde at den ikke fenget, så derfor la jeg den fra meg.
  Akkurat nå holder jeg på med «Døden på Garnethill» av Denise Mina, og for en som egentlig ikke leser krim, er den en god leseropplevelse.

  «Et norsk hus» av V. Hjorth er morsom, men jeg må si at jeg fikk mer fot for «Fordeler og ulemper ved å være til» (av de to av henne som jeg har lest). Den er så mye sårere.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *