The Encyclopedia of Arda

Denne er kanskje mest for oss Tolkien-fans, men det finnes en god referansekilde for Tolkiens verden der ute, nemlig The Encyclopedia of Arda. Det er en privatperson som står bak prosjektet, og jeg må si jeg er imponert over all jobben vedkommende har lagt i å lage dette «oppslagsverket».

Jeg husker ikke helt når jeg ramlet over The Encyclopedia of Arda, men jeg husker hvor glad jeg ble! Joda, jeg har apendikset som følger med The Lord of the Rings (jeg har fått meg en del Tolkienbøker etterhvert), men å kunne kjøre et kjapt søk på web er så mye enklere! For ikke å snakke om kjappere! Absolutt en side som bør inn blant bokmerkene til en hver som liker Tolkiens bøker!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *