Biblioteket i John Steinbecks fødeby truet med nedleggelse.

BBC News kan rapportere at demonstranter slåss nå for at biblioteket i John Steinbecks fødeby ikke skal nedlegges. Byens autoriteter har bestemt seg for å legge ned tre folkebibliotek på grunn av økonomiske nedskjæringer.

Flere av inbyggerene i Salina har undertegnet et opprop mot nedleggelse av bibliotekene. Forsvinner bliotekene, vil dette være den største «arbeiderbyen» i USA uten et slikt tilbud.

Én kommentar til “Biblioteket i John Steinbecks fødeby truet med nedleggelse.”

  1. Trist, men ikke veldig overraskende. Kultur for fellesskapet er vel ikke USAs fremste kjennetegn. Du skal nok se det ender som en kjempediger vannrutsjebane som ender i et digert (verdens største?) bokbad.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *