I disse juletider…

De siste årene har jeg laget meg selv en liten juletradisjon. Hver lille julaften, på kvelden etter at treet er pyntet, lager jeg meg en kopp med noe varmt å drikke og tar frem boka Letters from Father Christmas av J. R. R. Tolkien. Dette er en koselig, liten bok, som består av en samling brev Tolkien skrev til sine barn hver jul i en rekke år. Han ga seg ut for å være julenissen, og skrev om hvordan han (altså julenissen) og vennene hans hadde det på Nordpolen. Min utgave av boka har dessuten små konvolutter med brevene i, slik at man kan ta ut brevene og kikke på dem, hvis man ønsker det.

I dag er det vintersolverv, så god jul/vintersolvervsfeiring/solsnu/midtvinter/hva-nå-enn-du-måtte-ønske-å-feire!

Én kommentar til “I disse juletider…”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *