Litteraturfestival på Lillehammer

I dag skulle jeg ønske jeg var på litteraturfestival på Lillehammer. Jeg har kikket på programmet, og det virker kjempespennende. Istedet sitter jeg på jobb (som i og for seg ikke er det verste jeg kan gjøre, jeg er jo heldig og får jobbe med noe av det jeg liker best, nemlig bøker) og pusler med mangt og meget. Det skal dog ikke puttes under en stol at å få lov til å være med der ting virkelig skjer hadde vært mye mer spennende.

Åh, ja… Skulle veldig gjerne vært der og hørt på intervju med Anne B. Radge og masse annet gøy. Ser at en del av arrangementene koster litt penger, men en rekke av programpostene er gratis også.

Skulle du oppholde deg på Lillehammer de nærmeste dagene vil jeg derfor anbefale å stikke innom litteraturfestivalen! Programmet ligger ute på hjemmesiden deres.

2 kommentarer til «Litteraturfestival på Lillehammer»

  1. Ja! Helt enig, skulle gjerne vært på Lillehammer over helga. Masse fristende på programmet der 🙂 Men om dette skjer årlig: kanskje man skulle vært lur og planlagt en utflukt for neste års festival?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *