Bok i sentrum 2006

I dag starter årets Bok i sentrum. Som vanlig finner dette årlige arrangementet sted i Spikersuppa i Oslo, rett ovenfor Paléet. Store deler av arrangementet er gratis, og det er mange godbiter for oss litteraturelskere.

Klokken 14.00 på lørdag står «Litterær lidenskap» på programmet. Dette blir direktesendt på NRK P2, og er et «litterært stevnemøte» med Tove Nilsen og Erik Fosnes Hansen. Hvis man ønsker det, kan man sende spørsmål til forfatterene ved å gå inn på P2s hjemmesider.

På lørdag klokken 18.00 kan man høre forfatterene Dag Solstad, Kyrre Andreassen, Mirjam Kristensen, Gunnar Kopperud og Trude Marstein lese fra sine bøker. Dette blir på samme sted etterfulgt av et møte mellom Kjartan Fløgstad og Dag Solstad, som vil diskutere litteratur, samfunn og hverandre.

Andre gøyale og interesante ting ting som kan nevnes er «Quiz for kvasse» på lørdag klokken 20.15, samfunnsdebatten «Hva har skjedd med Oslo?» søndag klokken 12.00, Erlend Loe og Petter Amundsens forteller om sine nye teorier rundt Shakespeare klokken 14.15 på søndag og klokken 15 på søndag kan man finne ut mer om Donaldismen.

Kort sagt kan man si at det er et veldig variert og spennende program, og jeg håper at jeg får tid til å få med meg i hvert fall noen av arrangementene…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *