London blir aldri helt det samme…

Jeg tror enhver som har lest Neil Gaimans Neverwhere vil si seg enig i at London simpelt hen ikke blir det samme etter å ha kost seg med denne fantastiske boka. De dagene jeg nettopp tilbragte i London var bevis nok. Hver gang stemmen over høyttalerene annonserte «Mind the gap!» måtte jeg kjempe tilbake latteren og kikket spent ut av togvinduet for å se om jeg kunne få et glimt av «the Gap».


mind the gap

2 kommentarer til «London blir aldri helt det samme…»

  1. Ingenting blir noengang det samme etter å ha lest Neil Gaiman. Det er så mye som assosierer til tingene han har skrevet, som gjør at jeg fniser for meg sjøl. Dagen starter alltid med en titt i hans journal på http://www.neilgaiman.com.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *