Og så kom høsten…

Bøker Høsten er her for fullt, og med den nye bøker. Jeg synes alltid det er spennende med ny litteratur (det eneste problemet er at det fortsatt er gamle bøker jeg ikke har lest og som jeg gjerne skulle ha konsumert). Jeg kunne sikkert ha laget en liste på flere mil over bøker jeg har lyst til å lese, men akkurat nå skal jeg nøye meg med en liten liste over bøker jeg har som mål å lese i løpet av 2007 (i tilfeldig rekkefølge):

  • Tilnærmet lik midlertidig av Elizabeth Kirknes
  • A Short History of Tractors in Ukrainian av Marina Lewycka
  • The curious incident of the dog in the night-time av Mark Haddon
  • The Last Templar av Raymond Khoury
  • Kjære Voltaire av Margit Walsø
  • Ligge i grønne enger av Anne B. Ragde
  • Av en annen verden av Kari Fredrikke Brænne

Kanskje noen bøker blir utsatt til neste år, og atter andre bøker kan bli lagt til lista, helt uten forvarsel. Jeg har faktisk noen BookCrossing-bøker jeg bør få lest også. Uansett, jeg gleder meg til å lystlese igjen, det er et savn!

2 kommentarer til «Og så kom høsten…»

  1. Den ukrainske traktoren har jeg lenge tenkt å lese også. Det er en sånn bok som lenge har svirret rundt meg… Kanskje får vi tid til alle bøkene vi har tenkt å lese, kanskje ikke. 😉 Uansett, så er det deilig å vite at det er uleste bøker der ute. Tenk om det var motsatt! *skrekk o’ gru*

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *