Ikke bare en tittel…

Mitt eksemplar av Av en annen verden For ikke mange dagene siden tikket det inn en kommentar i bloggen min. En forfatter hadde funnet meg ved å google tittelen på sin nye roman. I kommentaren utfordrer hun meg til å finne henne, og klarte jeg dét skulle hun sende meg en invitasjon til lanseringa av boka.

Jeg følte meg liten og litt forkommen etter å ha kommet løpende rett fra jurymøte i Brageprisen. Stod og kikket meg litt rundt, så på den morsomme filmen på veggen som multikunstnerforfatteren og hennes mann hadde laget, og tuslet så bort og skaffet meg et eksemplar av Av en annen verden. Med romanen godt presset mot brystet stilte jeg meg forventningsfullt i kø for å få den signert. Endelig var det min tur, og jeg presenterer meg som «hun med bloggen». Det ble en koselg liten prat med debutant Kari Fredrikke Brænne.

Signert bok!

Dette var mitt livs andre boklansering (den første var i 1992, for en bok hvor jeg hadde fått publisert noen dikt), og den første store. Det «offisielle» programmet ble innledet med sang av det lille koret Cyber Chicks, som for anledningen ble kallt Rubber Chicken Cyber Chicks, siden vi befannt oss på utestedet Rubber Chicken.

Aschehougs Mia Bull Gundersen introduserte så boka, og fortalte litt om hvordan hun hadde opplevd det å jobbe som redaktør for Av en annen verden: Hun hadde hatt tro på at dette kom til å bli en god roman, sa hun. Etter å ha hørt både Kari og Trond Brænne lese utdrag fra boka tror jeg henne, dette ser virkelig lovende ut! Nå gleder jeg meg virkelig til å få tid til lystlesing igjen.

2 kommentarer til «Ikke bare en tittel…»

  1. Nei, har ikke lest den, bruker som regel mer enn én dag på å lese en hel roman. Skulle forøvrig ønske jeg faktisk hadde tid til å lese den nå, men som jeg har sutret over tidligere i bloggen må jeg pent nøye meg med fagprosa til jeg er ferdig med Brageprislesing.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *