Lengselen etter en bok…

Muleum av Erlend LoeFanden ta deg, Leselama! 😉

Jeg leste nettopp Leselamas innlegg om Erlend Loes nye bok, Muleum, og nå fikk jeg lyst til å lese den. Jeg synes det rett og slett er dårlig gjort av henne å til stadighet trigge min lyst til å lese bøker.

Det er rimelig irriterende å ikke ha tid til å lese de bøkene man verker etter å lese, og denne føyer seg nå til listen over bøker jeg har store planer om å få lest i år.

Forlaget skriver følgende om Loes nyeste roman:

18 år gamle Julie mister storebror og foreldre i en flyulykke. Noen måneder senere begynner hun å skrive dagbok, på tross av at hennes far ettertrykkelig har gjort det klart at slike som dem ikke skriver. Julie ønsker ikke å leve videre, men da hun heller ikke lykkes i ikke å leve, blir hun nødt til å finne på noe. Hun begynner å fly rundt i verden. Hun er ensom og hun er fandenivoldsk. Hun er redd for livet og ikke for døden. Hun drar til steder hun aldri har vært på. Hun parrer seg med tilfeldige sportsutøvere. Hun begynner å løpe. Hun håper at alt snart skal ta slutt. Men det tar ikke slutt.

7 kommentarer til «Lengselen etter en bok…»

 1. Er det fagbøker for barn eller voksmne du leser? ser at nominasjonene er klare 29 oktober. Er jo litt spent ikke minst på barne- og ungdomsbøkene.

 2. Jeg elsker bøkene til Erlend Loe! Denne boka var ny for meg, så det er nok en til som har fått ny bok på handlelista.

 3. Leselama: Hehe. 😀

  Eirik: Så, så, det er ikke så ille som jeg later som. Selv om jeg fortsatt er litt overrasket over å havne i sakprosa og ikke barne- og ungdomslitteratur. Eller skjønnlitteratur. 😉

  Eli: Kategorien heter «Sakprosa». 😉

  Heidi: Eller lån den på biblioteket. 😉

 4. > er litt overrasket over å havne i sakprosa og ikke barne- og
  > ungdomslitteratur.

  Kanskje nettopp derfor, Elin. Kanskje nettopp derfor… 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *