Gla’-nyhet for Svein og rotta-fans!

I følge programmet til Litteraturhuset vil det førstkommende tirsdag være mulig å møte selveste skaperen av disse morsomme bøkene! Klokken 17.00 vil man for den lille sum av 80 kroner kunne få fornøyelsen av å høre Marit Nicolaysen presentere «bolkar og smakebitar frå ulike bøker. Svein er skeptisk i matvegen, og misliker mellom anna grønsakssuppe og sauehovud. Kafe Oslo serverer ikkje det. I staden blir det Svein sin spesialburgar til hovudrett og is til dessert.

Én kommentar til “Gla’-nyhet for Svein og rotta-fans!”

  1. De bøkene anbefales 😉
    De var en klassiker for mine for noen år siden -og morsomme å lese for meg som voksen også. Sånne bøker liker jeg best -de som gir noe litt uavhengig av alder!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *