Én, to tre, på det fjerde skal det skje!

Det måtte jo skje: Eirik har tagget meg! Det verste er at dette er en sånn memeting som egentlig har vandret rundt gudjammerlig lenge. Husker jeg tok den et annet sted på nettet for noen år siden, faktisk. Men jeg skal være snill og ta den her alikevel.

Utfordringen lyder som følger:
Plukk opp nærmeste bok.
Åpne den på side 123.
Finn femte setning.
Post de neste tre setningene.
Tag fem personer, og fortell hvem som tagget deg.

Okei. Nærmeste bok. Det må bli Forberedelsen av Roda Ahmed. Dette er boka som ligger på toppen av bunken som ligger ved siden av meg. Jeg har nemlig begynt å plukke ut de bøkene jeg skal lese under leseuka mi i sommer. Ei uke som går med til å lese fem ungdomsbøker. Det er antakelig eneste uka jeg jobber hjemmefra om sommeren.

Må innrømme at jeg kanskje ikke er så begeistret for å lese midt i ei bok jeg ikke har lest før, men sier utfordringen side 123, får det bli side 123. Jeg finner femte setning og de neste tre er som følger:

«Jeg prøvde å samle sammen alle de morsomme øyenblikkene så jeg kunne fortelle Edvard om det neste gang vi traff hverandre. Men når jeg kom til å tenke på ham, ble savnet så sterkt at det vasket ut den hyggelige stunden. Det forenklet tilværelsen å skyve ham ut av tankene.»

Dette kan med andre ord se ut til å bli en typisk ungdomsroman…

Jeg tagger med dette følgende:
Heidi
Leselama
Stjernesøkeren
Maren
Kulturbomben

3 kommentarer til «Én, to tre, på det fjerde skal det skje!»

  1. Oooo – gammel, men morsom oppgave 😀 Sitter jo på jobb, men nærmeste bok ligger i veska som henger over stolryggen. Svar kommer straks.

    (Jobbe hjemmefra med å lese høres temmelig krem ut o_O)

  2. Og DER datt endelig oppdateringene fra lunacia.net inn i Bloglines. Har vært treigt i det siste…

  3. Stjernejenta: Glad det ikke ble blod-og-gørr-innlegg fra deg. 😉

    Eirik: Nå har jeg kanskje ikke vært den mest aktive i det siste. 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *