Mens vi venter på Phenomena 6…

Jeg må innrømme at jeg ikke vet når Phenomena 6 kommer ut, og muligens vet ikke forfatteren selv det heller. I mens kan vi kose oss med et klipp hvor Ruben Eliassen leser høyt fra Phenomena 4: Utfrielsen.

15 kommentarer til «Mens vi venter på Phenomena 6…»

 1. Vet du om boka kommer i år?
  dritbra bøker og jeg håper at den neste kommer snart………………………………………….

 2. Kjempebra bokserie!! Håper bok nr. 6 kommer ut snart. Har lest hele serien 11 ganger nå. Ble ferdig med bok 5 (for 11. gang) i går. Jeg tipper Ruben Eliassen skårer høyt på de beste forfattere i Norge

 3. Eg tror ikke det komer noen bok 6 for Shara dør og det vil si at profetien er tar slut var det ikke noe sont?

 4. jo det kommer nok uansett en ny bok. Har ikke lest serien på over år, men selv om sha’ra dør, kommer nok Alk og Ilke til å fortsette profetien. Ingen andre bok slutter så brått, og Ruben hadde fått SYKT mye kritikk for å bare drite i å lage en fortsettelse på en så suksessfull serie.
  Bare tenk på alle andre fantasy bøker… Alle ender godt, så de kommer nok til å klare å oppfylle profetien på noen måte.

 5. Jeg kan alle namnene i hele boksamlingen omtrent!
  og jeg syntes det er den kuleste bokserien i verden,
  men jeg bare venter på at det kommer en bok nommer 6 i butikkene!

 6. Jeg bare elsker Phenomena!! 😛 Først likte jeg ikke bøker, men ikke bare det, jeg likte ikke å lese. Jeg bestemte meg at NÅ måtte jeg begynne å lese. Jeg satte meg inn i en krok og tvang meg selv til å lese. Og jeg begynte å like det, eller jeg begynte å ELSKE det. Og nå, nå leser jeg bøker på 1000 sider 😀 Tak Ruben Eliassen, bøkene dine er best!!!! Gleder meg til 6-ern. Den heter «Trollmannen» eller «Kampen om Aldra». Håper den er på flere enn 300 sider 😛 😀

 7. har lest hele serien minst 10 ganger, har også lest de andre bøkene av r. eliasen. venter i spenning på phenomena 6 og følger spent med. håper dne blir like bra og spennings vekkende som de andre 5 bøkene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *