Fødselsdag…

I går hadde jeg bursdag. Da var det kanskje ikke overraskende at jeg fikk gaver i litteraturens ånd: Blant annet Norli-gavekort fra bin bror, Martin og røverne av Sigrid Thomsen fra Eirik og Jorunn, Francis Meyers lidenskap av Henrik H. Langeland fra to venninner fra bibliotekarstudietiden og On Basilisk station av David Weber fra en kamerat.

Lunsjen ble inntatt med en gammel venn på Grand café. Der fikk jeg deilig suppe servert i tallerken med bilde av Henrik Ibsen på! (Og her skulle jeg ha postet et bilde, men jeg finner dessverre ikke usb-kabelen til mobilen min). Ibsen var som kjent stamgjest på Grand café, og hadde sitt faste bord ved vinduet rett ved inngangen.

6 kommentarer til «Fødselsdag…»

  1. Gratulerer med overstått og gratulerer med ny jobb, selv om det vel gjør at jeg ser deg kanskje 1 gang i året i steden for 2 ;-D

  2. Forsinket gratulerer med dagen!

    Kos deg med Francis Meyers lidenskap og On Basilisk Station og fortell hva du synes – jeg storkoste meg med begge to.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *