Bokmessa 2008.

BokmessaSå var det den tiden av året: 21. – 23. november er det bokmesse på Lillestrøm, og det er tid for forfattere, forlag, bibliotek, bokelskere og andre interesserte å innta Norges varemesse. Jeg har allerede satt av fredag ettermiddag (Brageprisutdeling) og søndag til å besøke arrangementet, og det er ikke fritt for summerfugler i magen. Jeg gleder meg rett og slett!

En av hovedarrangørene er Den norske Forleggerforening, og i en av sine pressemeldinger presenterer de messa ved å blant annet si følgende:

«Seminarprogrammet favner skjønnlitteratur, sakprosa, ytringsfrihet, digitalisering, utenrikspolitikk, miljøkriminalitet, novellekunst og småbykrim for å nevne noe. Vi er stolte av at mange av de norske forfatterne som kommer med bok i år også kommer til Bokmessa; blant andre Per Petterson, Gunnar Staalesen, Nikolaj Frobenius, Levi Henriksen, Vigdis Hjorth, Tove Nilsen, Unni Lindell, Thorvald Steen og Lars Saabye Christensen som har utgitt den siste delen av trilogien om Kim og de andre gutta fra ”Beatles”. Blant utenlandske forfattere kommer Richard Ford, Indra Sinha, Mustafa Can, Edward Lucas, Camilla Läckberg og Liza Marklund. Se nærmere i programmet for detaljer om de enkelte programpostene.»

Helt klart: Programmet skal leses. Og så skal jeg finne ut hva jeg har lyst til å gjøre og hva jeg har lyst til å se.

Noen flere som har tenkt seg på messa?

4 kommentarer til «Bokmessa 2008.»

  1. Eg har enno ikkje klart å bestemme meg. Slik det ser ut no må laurdag utgå, pga sosiale forpliktelsar. Eller kos, som det også heiter. Men søndag, kanskje?

  2. Aina: Nå ble det ikke noen messe på deg, så jeg… Jeg hadde selvsagt med meg boka di i veska, sånn i tilfelle jeg traff på deg…

    Leisha: Ja så menn! 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *