Hemningsløs egenreklame…

Det kan kanskje diskutere hvor relevant dette er i en litteraturblogg, men jeg unnskylder meg med at sangtekster også er litteratur og dermed er en julekonsert veldig relevant. 😉 Det har seg nemlig slik at koret jeg synger i skal ha konsert sammen med blant annet ingen ringere enn den store, finske artisten Arja Saijonmaa. Konserten finner sted i Fageborg kirke i Oslo, tirsdag 16. desember klokken 19.00.

Billetter kan kjøpes på Billettservice til 250 kroner.

Her er et klipp fra korets deltakelse i korkonkurransen i Bergen i begynnelsen av mai, hvor vi fikk en femteplass:

…og et klipp fra fjorårets julekonsert:

7 kommentarer til «Hemningsløs egenreklame…»

  1. Du kan da godt gjøre reklame for dette koret! Hadde jeg ikke hatt slik motvilje mot julekonserter hadde jeg jammen vurdert å komme! ELSKER kormusikk. Så heldig du er som synger i kor. Synger du sopran eller alt?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *