Jeg: formidleren

Nå sitter jeg på jobb og forbereder meg til morgendagens julemøte. Skolebibliotekarene i Oslo har et fagforum som avslutter hvert kalenderår med et koselig julemøte, hvor vi presenterer bøker. I år skal jeg presentere Aina Bassos Ingen må vire som jeg leste i høst. Jeg både gleder og gruer meg. Grunnen til at jeg gleder meg er at jeg skal gjøre flere oppmerksom på en av de bøkene som for meg troner høyt på årets favorittliste, og jeg gruer meg litt av samme grunn.

Så nå sitter jeg her og skriver noen notater. Så skal jeg finne fram boka og se om jeg kan finne en liten snutt jeg kan lese høyt. Hele herligheten skal kun vare i maks. fem minutter, så det er ikke store greiene. Så får vi håpe jeg kan få enda flere til å lese denne fantastiske boka!

3 kommentarer til «Jeg: formidleren»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *