Elins julekalender: Luke 23.

FCI år er jeg enda mer skjelven enn vanlig. Og det er Nordpolbjørnen sin skyld! Det var verdens største brak, og det mest vanvittige fyrverkeri verden noen sinne har sett. Nordpålen forandret farge og ble SORT, alle stjernene ble ristet vekk fra plassene sine, månen ble delt i fire deler, og mannen i den falt ned i bakhagen min.

Fra Brev fra Julenissen av J. R. R. Tolkien.

I am more shaky than usual this year. The North Polar Bear’s fault! It was the biggest bang in the world, and the most monstrous firework there ever has been. It turned the North Pole BLACK and shook all the stars out of place, broke the moon into four – and the Man in it fell into my back garden.

Fra The Father Christmas Letters av J. R. R. Tolkien.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *