2 kommentarer til «Dagens lille humoristiske…»

 1. Hei.
  Jeg har fulgt med litt på bloggen din, og liker den veldig godt. Jeg har nå gjort et forsøk på en egen blogg, og føler meg forløpig ganske forvirra. Hva er pling og backtrack egentlig? Tror du bør bli min Master i blogging og jeg kan være din Apprentice! :o) Ha ha, neida, men kikk gjerne innom – jeg skal blogge om bøker, forløpig bare om dans. Ja forresten – da forsøkte jeg å legge inn en youtube video, men det klarte jeg ikke, så da ble det en link til youtube i stedet.

 2. Hei Lise!
  Så hyggelig at du liker bloggen min – setter selvsagt pris på en sånn tilbakemelding!
  For ord og uttrykk ute på den store verdensveven anbefaler jeg Urban Dictionary:
  http://www.urbandictionary.com/
  Hvis du vil legge inn YouTube-viseo på bloggen din, kopier innholdet du finner i den lille boksen etter «Embed» på siden av selve videoen. Så limer du det bare inn i innlegget ditt. Ser du bruker WordPress – pass på at du har slått på HTML i editoren inne på administreringssiden når du skal poste. Ikke Visual, med andre ord. Vet ikke om det hjalp? Lurer du på noe mer, send meg endelig en e-post, adressen finner du på siden her på bloggen min. 😉
  Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *